Pakusza: Borsodban mészárolják a nyugdíjasokat

Megosztás

Hány nyugdíjast fognak még meggyilkolni, amíg a kormány komolyan veszi hogy Borsodban és vidéken romokban a közbiztonság? Erre a kérdésre várja a választ az ellenzéki párt vezetője, az utóbbi időben megyénkben ugyanis igencsak megszaporodtak az erőszakos bűncselekmények, köztük a brutális gyilkosságok is, idősek ellen.

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, miskolci önkormányzati képviselő, Pakusza Zoltán nyilvánította ki véleményét az elfogadhatatlan borsodi közbiztonságról, amiről a kormány tehet.

“A napokban a Borsod megyei Borsodnádasdon gyilkoltak meg fényes nappal egy idős nénit, a hírek szerint italra való pénzért. Sajnos nem elszigetelt esetről van szó, hanem rendszerszintű a probléma. Csak Ózd térségében egy éven belül ez már a harmadik gyilkosság, ahol idős ember az áldozat, ereje teljében lévő fiatal az elkövető. Bódvalenke, Csernely most pedig Borsodnádasd. Felmerül az a kérdés is, mi van a megyét irányító fideszes és balliberális (Jobbik, Momentum, DK, MSZP) képviselők felelősségével, akik az idén is egyhangúlag megszavazták a megye közbiztonsági beszámolóját?

Az adatok ugyanis elképesztőek: a gyilkosságok száma az elmúlt évben 9-ről 14 -re emelkedett, a gyilkossági kísérleteké pedig 400 százalékkal nőtt. Szeretném felhívni a képviselőtársak figyelmét arra, hogy Borsodban mészárolják a nyugdíjasokat, őket képviselőként pedig azért küldték a testületbe, hogy jelezzék akár “nem” szavazatukkal, hogy nagy a baj. Nyilván ez nem csak rendőrségi kérdés, hanem ítélkezési és törvénykezési is. Hiszen ebben az esetben – és ezt is el kell mondani – gyorsan és hatékonyan elfogták a rendőrök a feltételezett tettest.

A Mi Hazánk Mozgalom azt várja, hogy az elkövető a kiszabható legmagasabb büntetést kapja. El kell kezdeni a no-go zónák felszámolását és a törvények szigorítását az ilyen és ehhez hasonló bestiális gyilkosságok elkövetőivel szemben.”

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, miskolci önkormányzati képviselő

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek